U bent hier

Home » Artiesten

Mattanja Joy Bradley, singer- songwriter
Het leven is er om geleefd te worden. Het leven is één groot avontuur dat beleefd moet worden. En breek Mattanja Joy Bradley de bek niet open, want ze doet het. Waar de gemiddelde Nederlandse artiest 's avonds na een optreden liefst in zijn eigen bed slaapt, daar is de wereld het werkterrein voor La Mattanja, een échte mad hatter. 'Niets is onmogelijk,' is haar credo.'Als je niks doet, gaat er ook niks gebeuren.'
 
Elk jaar wanneer de blaadjes weer tevoorschijn komen, begint het bij haar te kriebelen. Dan moet ze er op uit, de wijde wereld in. Dan gaat ze met of zonder haar band op tournee in een ver land. Alles kan dan gebeuren. De douane kan haar terug sturen vanwege het ontbreken van een noodzakelijk werkvisum, of ze verwerft voor zichzelf een mooie slot op een of ander topfestival. Beide zaken zijn dit groovy, bluesy zangtalent overkomen. Een toertje plannen in de VS, maar niet verder komen dan customs en twee dagen geboeid in de bak, het is een waar gebeurd verhaal. Haarzelf binnen kletsen op een topfestival op het Caribische eiland St. Lucia en daar mogen openen voor Amy Winehouse, het is haar waarachtig overkomen. 
 
Met Amy is meteen een referentiepunt genoemd. Mattanja heeft hetzelfde talent, een avonturier die we zo node misten in de Nederlandse pop. Een mooie blonde singer- songwriter met een rauwe donkere stem. In april jl kwam haar single 'Beautiful Imperfections' uit en kreeg ze de titel 3FM Serious Talent.