U bent hier

Home » Archief 2011 » Artiesten/Kunstenaars

Blues Lee is al jaren een vaste waarde in de eredivisie van de Belgische rootsmuziek en speelde al op heel wat vooraanstaande Europese festivals. 
Een op en top live band die in de traditie van frivole fifties een wervelende act brengt met enkel eigen materiaal van hun vier cd’s: spitse lyrics, storytelling, harmony vocals, dansbare grooves, swinging instrumentals: genuine feel good Music. De band begon als een groep vrienden en dat is nog steeds te horen op het podium: een hecht groepsgeluid met lots of positive vibes: swing, jump, R&B, boogie, rock & roll, doowap, soul, …Blues Lee neemt je mee op een trip door het uitgestrekte Amerikaanse rootslandschap. Humor is een belangrijk kenmerk van de band, maar er wordt ook degelijk serieus gemusiceerd. Blues Lee staat met één been stevig in het deltaslijk van de Mississippi en met het andere been te shaken op een hete dansvloer.
Over de band werd in de pers al geschreven: 
"Beste bluesact van België"; "Er wordt op een heel hoog niveau gemusiceerd en dat alles in de vorm van een razend interessante show waarbij je je geen moment verveelt" ; "Blues Lee heeft alles in huis: ijzersterke songs, prima muzikanten, een fantastische frontman en uitstekende backing vocals"; "Blues Lee, een band met Klasse"; "Blues Lee, they make you feel good."

http://www.blueslee.be/home.html